SEB – din fullsortimentsbank i Mölndal

0
422

Tarja Kälvelid,

SEB Mölndal är inne i en kraftfull utvecklingsfas. SEB vill växa rejält på såväl företagsmarknaden som privatmarknaden. Mölndal växer och SEB:s ambition är att vara med på den resan. Som ett led i detta bygger banken för framtiden. Den 3 juni öppnas ett helt nytt kontor i Krokslätts Fabriker.

I närmare 40 år har SEB funnits vid Mölndals torg. Här i centrum har banken etablerats till en viktig knutpunkt som medverkar till att förverkliga kunders drömmar och förmedlar kontakter på ett genuint sätt. SEB verkar för att skapa relationer med ambitionen att bli affärspartner med nuvarande och blivande kunder. – Att vi nu flyttar till nya lokaler i Krokslätts Fabriker innebär inte att vi slutar vara en viktig partner. Tvärtom. Vi ska bli ännu bättre.

Det säger Tarja Kälvelid, kontorschef för SEB Mölndal. Det nya kontoret är helt anpassat till dagens sätt att verkainom den finansiella sektorn där bland annat rådgivning ställer helt nya krav. – Våra nya lokaler är utformande på ett sätt som gör att vi kan tillgodose god service, tillgängligt för kunden och samtidigt inspirerande för personalen.

Flytten till Krokslätts Fabriker är en väl genomtänkt förändring. Här får SEB ljusa, fräscha och kreativa lokaler om nära 500 kvm, med en inglasad balkong i anslutning till ett konferensrum. Bankomat AB kommer att tillhandahålla en automathall i gatuplan där våra kunder kan sätta in och ta ut pengar. – Krokslätts Fabriker är en levande och spännande del av Mölndal, ett kluster med närmare hundra företag med många anställda, samt boende i närområdet, säger Tarja.

Själva byggnaden, ritad av Gerth Wingård, är i toppklass vad det gäller hållbarhet, energiförbrukning och miljöteknik. Green Building Guldcertifieringen är ett tydligt kvitto på den höga ambitionen. – Det här är både viktigt, inspirerande och kul för oss i SEB. Vi är den gröna banken som nu flyttar in i det gröna huset, säger Tarja.

En viktig del i den här förändringen är att bli en än mer utåtriktad bank. Tarja berättar om ambitionen att bli en finansiell mötesplats av betydelse i Mölndal. – Ja, vi vill skapa en mötesplats för näringslivet i Mölndal. Bli en spindel i nätet där kontakter och nätverk skapas, där företag kan samverka i en win-winsituation. I slutändan handlar det om att skapa mervärde för våra kunder, säger Tarja.

Vad gör Mölndal så bra? – Det är en företagsvänlig kommun med hög inflyttning och en bra bostadsort. För oss på SEB är det en självklarhet att vara representerade här, både för företag och privatpersoner, avslutar Tarja
Välkommen till oss på SEB Mölndal!SEB